tirsdag den 10. december 2013

Katte-inspireret ting til baby


For dem der kender mig godt, er der vist ingen tvivl om at jeg er ret vild med pelset dyr og især katte.

I den lille lejlighed i NV bor jo huskatten Elvis. Elvis er 4 år og er en meget kælen kat.Hos mine forældre bor min anden kat, Mons. Mons er ca. 12-13 år og er halvt ude-, halvt indekat.Jeg har altid haft rigtig mange katte som barn (jeg er opvokset på landet), men jeg ved nu ikke hvor opfindsom jeg har været med navnene til disse. - For navne skulle de jo alle have, også når der var et kul på 9 killinger. Nogle af de navne som jeg huske, at jeg gav dem var Pussiekat, Prik, Plet, Stribe, Gråsse, Dårlig-kat-øje og så min yndlingskat Tarzan, som blev 15 år.

Med inspiration i dette har jeg fundet noget forskellige ting, som jeg håber den kommende baby også vil synes om. Moren vil i hvertfald!På Toys 'R' Us' hjemmeside, som findes lige her kan man finde mange fine katte relaterede legesager.Her har jeg udvalgt nogle legesager, som måske mest er lidt piget, men der er også nogle til drenge.

toy


Øverst i venstre hjørne findes Schleich katte og kattekillinger, find dem her, her, her og her // Øverst i højre side findes Bellino legetøj med katte, find det her og her //Nederst til venstre er en kattemaske som findes her og en Lamaze kat, som findes her // Nederst til højre er der 3 katte-inspireret bøger som findes her, her og her.

Pokemon er nærmest også små katte-dyr, så hvis man er til det, kan man finde et fint udvalg her.Endvidere vil jeg lige oplyse om at der er fri fragt og fri retur på Toys 'R' Us' hjemmeside.


Hvis man også gerne vil have tekstil med katte på, har jeg fundet disse seks ting frem, specielt er jeg ret vild med krammedyret fra Donna Wilson.


kat

Krammedyret fra Donna Wilson // Heldragt fra småfolk // Emdal Colorknit 
Sengetøj fra småfolk // Plakat af Ingela Arrhenius // Bluse fra småfolk

Dette indlæg er sponsoreret, men ordene er mine egne. 1 kommentar:

Jeg synes det er super dejligt hvis du får lyst til at kommentere indlægget. Jeg vil svare hurtigst muligt tilbage :-)

Related Posts with Thumbnails